Побачивши Костю, Перше, Що Лера Зробила, Це Роз Лучилася З Владом За Пару Секунд, Адже, Бачите, Їй Сподобався Костя З Першого Погляду. Ще Не Знала Вона Чим Це Обернеться Для Неї.

Костя був популярний в універі ще з першого дня вступу. А все через деякі моменти, які зробили його найбажанішим нареченим всього універу. Спортивна статура, миловидне обличчя, гарне і доброзичливе ставлення до всіх, вміння ладити з усіма, і при цьому чудові оцінки — хіба не ідеально? Костя подобався і вчителям, і студенткам, чим далеко не кожен міг похвалитися. Він сам до своєї »слави» ставився швидше негативно, адже іноді йому в прямому значенні слова проходу не давали, намагаючись з ним потоваришувати.

Однією з таких нав’язливих дівчат виявилася Лера. Лера була головною красунею універу, за нею бігали всі хлопці, а її зовнішності заздрили усі дівчата. Ось тільки на відміну і від Кості, особливих людських якостей вона не мала. Лера спокійно могла врізати торбою будь-кому просто за те, що її виnадково зачепили плечем. На той момент, коли Костя тільки вступив до універу, у Лери вже був хлопець, Влад — громила, який відсутність мізків компенсував м’язовою масою, і був страաним сном усіх хлопців універу.

Побачивши Кості, перше, що Лера зробила, це роз лучилася з Владом за пару секунд, адже, бачите, їй сподобався Костя з першого погляду. Лера почала підлизуватися до хлопця, і одного дня взяла і освідчилася йому в kоханні, навіть запропонувала зустрічатися, а той їй відмовив. За словами Кості, одного дня вона могла так само легко проміняти його самого, а йому така непостійна дівчина була не потрібна.

Leave a Comment