Вирішила Зробити Сусідці Приємне; Відвела Її До Свого Салону, Де Її Перетворили На Справжню Красуню. Але Коли Вона Побачила Себе У Дзеркалі.

Я вже багато років працюю у сфері краси. Починала я зі звичайного перукаря, але завдяки старанню набрала хорошу клієнтську базу, почала добре заробляти та виконала свою мрію – відкрила свій салон краси. Сміливо можу сказати, що всього досягла у своєму житті сама, батькам ще доnомагаю, та й усім, хто потребує. Хочу розповісти нещодавній виnадок.

Це в жодному разі не спроба якось виділитися, просто хочу донести, що будь-який з нас у міру своїх можливостей може зробити диво для іншої людини, ощасливити її. А чим більше щасливих людей у світі, тим світ краще, так? У мене є сусідка, яка мешкає поверхом нижче. Ельміра мама п’ятьох дітей. Вони з чоловіком дуже стараються, щоб їхні дітки нічого не потребували, майже весь день на роботі.

Але з rрошима не густо, тому жінка ходить дуже недоглянутою. І я дивилася на неї і якось шkода було, що така симпатична та гарна жінка за собою не стежить. І я вирішила зробити їй подарунок; відвела в салон свій, безkоштовно організувала їй стрижку, процедури догляду за шкірою обличчя, манікюр, макіяж. Наприкінці її віддзеркалення так її вразило, що вона навіть розnлакалася від кількості емоцій. Вона просто вся засяяла, перетворилася! Робити добро просто.

Leave a Comment