Коли Офіціант Запитав, Приносити Рахунок Окремо Чи Разом, Чоловік Відповів, Що Вирішать Тоді, Коли Замовлять Таксі. За Хвилину Жінка Зрозуміла Загадку.

Ця пара привернула увагу всіх відвідувачів ресторану. Вона красуня, що тримається з зарозумілістю від усвідомлення своєї краси; він спортивної статури, впевнений у собі і тому недбалий. — Замов сам, — сказала вона. — Дві просмажені яловичини з kров’ю, салат «Весняний» і пляшку холодного «Чайковського», — замовив він офіціанту, що підійшов. — Ти глузуєш наді мною? — хитро подивилась вона на кавалера. — Чому? Адже ти сама сказала: «замов сам», — зробив він невинне обличчя. — Гаразд. Один – нуль на твою користь. Мені осетрину, ікри та сухого білого, — зробила вона замовлення офіціантові. — Перепрошую, рахунок один чи роздільний? – уточнив офіціант.

— Вирішимо, коли таксі замовлятимемо, — відповів чоловік. — Розслабся, я цілком nлатоспроможна особа, — сказала вона хвилин за десять. — Нічия. Один один. Але ти не думай, і я не напружуюсь. — Тоді, якщо ти не nроти, я поки що збережу інтрижку. — Ти про що? (K/YK) — Не прикидайся, ти прекрасно мене зрозумів. — Я сьогодні провів безліч зустрічей і переговорів, відгадував їх натяки і недомовки. У мене звилини в голові перенапружилися і зараз повністю відключилися. Будь-ласка, не говори загадками, говори зрозуміліше. — Бідолашний ти, нещасний. Працюєш як бджола… — Се -ля- ві. Ну то як? Поясниш, що ти мала на увазі ? — Все простіше пареної ріпи.

Тобі важливо зрозуміти, і саме зараз, чи поїду я з тобою, чи проведу ніч із тобою. І з цим тобі необхідно визначитися до того моменту, коли принесуть рахунок. Якщо я їду з тобою, то ти оплачуєш весь рахунок і замовляєш одне таксі, якщо я не їду, то ти оплачуєш тільки свою частку рахунку і замовляєш два таксі. Ось і вся загадка, яку ти намагаєшся зараз вирішити. Коли офіціант приніс рахунок, він сnлатив весь і замовив таксі. — Куди поїдемо, вирішуй сама. Якщо ти хочеш, я можу тебе підвезти додому, — сказав він. — Дякую. Вибач, але в мене сьогодні немає настрою…

Leave a Comment