Донька Роз Лучилася З Чоловіком І Вирішила Переїхати До Мене, Але Я Різко Відмовив Їй. Адже Мене Не Жар Тома Обурила Її Причина Роз Лучитися З Чоловіком..

Після трьох не найщасливіших років у шлюбі моя донька роз лучилася з чоловіком і захотіла переїхати до мене, але я їй відмовив, а вона на мене образилася і переїхала жити до подруги, обірвавши зі мною всі зв’язки. Можна подумати, що мій вчинок був підлим, але якщо розибратися, в чому річ і зрозуміти справжню причину їхнього роз лучення, думка про мене зміниться. Ще двадцять з гаком років тому, під час nологів nомерла моя прекрасна дружина, а вся справа була в ній, вона була дівчиною дуже мініатюрною, її тіло просто не витримало і здалося. Моя дочка народилася цілком здо ровою, і тоді я сам собі пообіцяв, що забезпечу дитину всім, ніж тільки зможу, що забезпечу їй безхмарне дитинство та легке життя.

Тоді я почав її балувати іграшками, цукерками, та й усім. Я намагався щосили, щоб дочка ні на мить не замислювалася про те, що її сім’я – неповноцінна. Від частини мені вдалося, вона виросла дуже щасливою дівчинкою, мені на душі було спокійно, коли я бачив на її обличчі посмішку, але від цього дозріла нова nроблема: дочка виросла надто розпещеною. Вона звикла, що всі її примхи виконуються за хвилину, без жодних умов, і, якщо під її дудку хтось не танцював, вона була готова порвати всі зв’язки з цією людиною.

І ось у цьому і не пощастило моєму зятю. Хлопець він хороший, ще до весілля ми часто проводили час разом, спілкуючись до душі, і я був упевнений, що він не така людина, яка на порожньому місці влаштовуватиме сkандали в сім’ї. Ось якось подзвонила мені дочка, сказала, що nосварилася з чоловіком, і вона переїжджає до мене, але я їй відмовив, сказав зараз же повернутися до чоловіка, на що дочка розлютилася, і, як я дізнався з деяких зв’язків, переїхала жити до подруги. Я пізніше дізнався у зятя, що вся справа була в тому, що дочка весь день валялася на дивані, не доглядала ні за домом, ні за їхньою донькою, ні за чоловіком, ні за собою, і коли чоловік їй зробив зауваження щодо чистоти у домі, дочка роз лютилася і зібрала речі.

Leave a Comment