Відверте зізнання Володимира Дантеса щодо Наді Дорофєєвої. Шанувальники такого не очікували

Після перемоги в минулому сезоні, Надя Дорофєєва вирішила взяти участь і в новому сезоні шоу” Голос України”, де вона буде змагатися з іншими тренерами-наставниками, в число яких входять Потап, Оля Полякова і Святослав Вакарчук.

Зараз активно йдуть зйомки проекту, але в перервах між ними відома співачка встигає влаштовувати міні-фотосесії і навіть викладати їх в свій Instagram на огляд своєї публіки чисельністю понад 5 мільйонів чоловік.

Відома виконавиця опублікувала 2 фотографії. На одній вона одягнена в білу вільну футболку і відправляє повітряний поцілунок, тримаючи руку біля лиця. А на другому знімку вона, з серйозним виразом обличчя, дивиться прямо в об’єктив. Під серією фотографій вона запитала, в якому з двох станів знаходяться її підписники.

У коментарях відразу ж з’явився її чоловік, Володимир Дантес, який пізніше зізнався, що дуже радий, що свої фото Надя погодить з ним, перш ніж викладати в мережу. А підписники в коментарях пораділи за улюблену виконавицю, яка знову максимально професійно збирає найсильнішу команду.

Leave a Comment