Настя Каменських здивувала шанувальників фото в напівпрозорій сукні в ліфті

Знаменита українська співачка Настя Каменських знає толк в перетвореннях. Дівчина вже не раз це доводила неординарними нарядами і незвичайними рішеннями в питанні стилю. Вона не перестає дивувати своєю індивідуальністю і сьогодні.

На цей раз Настя з’явилася перед шанувальниками в напівпрозорій білій міні-сукні і в червоних панчохах. Своїм вбранням вона здивувала не тільки своїх підписників, але і всіх, хто хоча б знає Каменських по її пісням. Дівчину не часто побачиш в такому вбранні, через це даний образ викликав двоякі реакції у широкої публіки.

Пір’я на платті, корсет, червоні панчохи, червоні рукавички і червоні тіні на очах – це могло б виглядати вульгарно, але не у випадку з Каменських. Дівчина так витончено все поєднувала, що про вульгарність і мови не йде.

Міні-фотосесію в ліфті Настя підписала тим, що вона одягнена повсякденно; звичайно ж, жартома. Але її коментар під фото був не єдиним. Підписники артистки без черги коментують її образ найтеплішими словами, називаючи Настю “занадто красивою”,” богинею ” і т. д.

Leave a Comment