Тіна Кароль поділилася планами свого сина. Чи повернеться хлопчик на батьківщину

Всі шанувальники прекрасно знають, що син Тіни Кароль, 13-річний Веніамін, навчається у Великобританії і живе в українській родині. Співачка вирішила прокоментувати це і розповісти, чи збирається хлопчик повернутися в Україну.

Тіна повідала фанатам, що хлопчик ще з дитинства звик до постійних від’їздів мами. Співачка з болем зізнається, що її майже ніколи не було вдома. Тоді-то вона і вирішила поговорити з сином і представити йому перспективи навчання в Англії.

Веніамін обіцяв спробувати. І ось, хлопчик вже вчиться в елітній школі поблизу Лондона. Живе в українській родині, чому невимовно рада сама Кароль. Вона каже, що ця сім’я послана їй Богом і вона сама часто приїжджає до них в гості. Тіна вважає це місце своїм ретритом-місцем, де вона може усамітнитися і відсторонитися від своїх нескінченних турбот.

Зірка вважає, що вона правильно чинить, прищеплюючи синові самостійність і відповідальність з ранніх років. Її мета-показати хлопчикові, що ми одні приходимо в цей світ, одні і йдемо”. Тіна дуже пишається і радіє успіхами сина. Окремою причиною її гордості є те, що син став вище і крупніше її, так що співачка спокійно може представитися сестрою Веніаміна.

Leave a Comment