Діма Білик зізнався, чому він виступає в жіночих сукнях. Шанувальники не стримали сліз

Відомий український танцюрист і шоумен Дмитро Коляденко розповів про причини, через яку він так часто виходитиме на сцену в жіночих сукнях. Причина виявилася дуже зворушливою. На цей вчинок Діму підштовхнула теща, мама Ірини Білик (з якою артист перебуває у відносинах), якої не стало зовсім недавно. В одному зі своїх останніх інтерв’ю Дмитро Білик розсекретив таємницю,

через яку він погодився грати роль постарілої Герди в мюзиклі Олі Полякової “Нова Снігова королева” (за мотивами відомої казки Ганса Християна Андерсена). Після цієї ролі Діма став частенько виступати в жіночих сукнях під час різних концертів. Але все неспроста. Справа в тому, що у своїй героїні Діма впізнав свою покійну тещу. Сукні стали Його способом поваги пам’яті улюбленої тещі.

Артист зазначив, що копіював інтонацію тещі під час гри в Герду. Він також зізнався, що за весь час життя з нею він спостерігав за її промовою, інтонацією, захоплювався її фігурою, ходою і тим, як вона себе подавала. Наостанок Білик розповів, що теща любила його більше всіх зятів, тому що він постійно обдаровував її різними дорогими подарунками.

Leave a Comment