Івана Онуфрійчук показала свого чоловіка-мільяр дера․ У них медовий місяць

Популярна українська модель і телеведуча Івана Онуфрійчук поділилася соковитими фотографіями з відпочинку на Мальдівах. Всі знімки Івана виклала на свою сторінку в Instagram. На фото видно коханого Івани-Алмаза, який намагається всіляко уникати камер і ЗМІ. Нагадаємо, що чоловік-успішний бізнесмен, чиї шикарні Маєтки знаходяться в Швейцарії.

Вибір місця був невипадковим. Саме тут пара провела свій перший спільний романтичний відпочинок. Місце стало для них особливим, і тому не дивно, що Івана і Алмаз вибрали для свого медового місяця саме Мальдіви. У своїх “сторіз” Онуфрійчук активно ділиться матеріалом з відпочинку. Кожен день Іванна викладає свіжі фото і короткі відео

Нещодавно зірка поділилася роликом, де вона насолоджується відпочинком в басейні поруч з океаном. Крім усього іншого, соціальні мережі зараз-найважливіший портал новин. Наприклад, на своїй сторінці Онуфрійчук розповіла, що, в той час як вона насолоджується медовим місяцем, чоловік залишається на зв’язку і не забуває про роботу ні на день.

Leave a Comment