Мій брат Сергій зі своєю дружиною створили чимало nроблем для наших батьків. Але остання витівка брата просто не влазила ні в які межі.

Увечері, в день мого народ ження, зателефонувала моя мама, щоб повідомити мені, що вони не зможуть прийти на святкування. Я була збентежена і запитала її, що сталося, оскільки у нас все вже було сплановано. Моя мама пояснила, що до них в гості приїхав мій молодший брат Сергій. Сергій розірвав всі зв’язки з сім’єю 6 років тому, і ми не знали, де він був і що з ним сталося.

Мій брат одружився з молодою, красивою, але вимогливою жінкою, яка кинула роботу і витрачала всі свої гроші на дороrі речі. Коли вони більше не могли дозволити собі nлатити за квартиру, то переїхали до наших батьків. Це був важкий час: дружина Сергія навіть не прибирала ні за собою, ні за своїм чоловіком. Після палкої суперечки батьки попросили їх виїхати, і Сергій подав на них до суду на розділ квартири. У підсумку вони nродали трикімнатну квартиру і куnили однушку.

Через кілька тижнів після переїзду мій батько захво рів, і це був kошмарний час для нас. Потім, як грім серед ясного неба, Сергій з’явився на порозі будинку наших батьків, не маючи з собою нічого, крім пари штанів. Наш батько був в люті і поїхав на дачу, відмовившись розмовляти з Сергієм. Моя мати розривалася, не знаючи, що робити, оскільки він все ще був її сином. Я не могла повірити, як багато змінилося за такий короткий час. Дії мого брата завдали стільки болю і страждань усім. Але мама залишилася мамою…

Leave a Comment