Коли чоловік заявив, що нам треба вести роздільний бюд жет, у мене з’явилася хитра ідея, як відбити таке бажання.

Якось у мене була розмова з моїм чоловіком Артемом, який одержимий різними тенденціями, особливо тими, які можна знайти у соціальних мережах. Якось він запропонував нам керувати нашим бюджетом окремо, розділивши nлатежі за такі речі, як електрику та продукти харчування, навпіл.

Хоча мені не сподобалася ця ідея, я вирішила перехитрити його, вдавши, що згодна з ним, але додала, що він повинен буде nлатити за свою частку за їжу, яку мої батьки приносили зі своєї ферми на селі. Артем здивувався і запитав, чи я теж платитиму. Я відповіла, що мої батьки не такі люди, щоби брати гроші зі своєї рідної дочки.

Більше того, я сказала йому, що оскільки ми домовилися ділити все порівну, ми також повинні порівну розподіляти домашні обов’язки, щоб кожен з нас робив усе по черзі. Зрештою, він погодився робити все разом, розуміючи, що так буде швидше та ефективніше, і ми отримаємо протягом дня більше вільного часу. Зрештою, він визнав, що, можливо, нам не потрібні всілякі інновації, і ми вже живемо досить добре. Хоча Артем, як і раніше, цікавиться трендами та лайфхаками, з моменту нашої розмови він не запропонував жодних нових ідей.

Leave a Comment