Мама завжди надсилала сестрі гроші з Італії, а мені нічого. Але те, що вона повернувшись, зробила під час застілля, я пробачити не зможу.

Мене ображає те, що мама з самого дитинства по-різному ставиться до мене та сестри. Останній виnадок це вочевидь демонструє. Але розпочати історію треба із самого початку. Настя молодша дитина, а я старша. Чомусь я була в дитинстві відповідальна за порядок у нашому домі і за те, щоб сестра робила домашнє завдання, хоча я старша за неї всього на чотири роки. Насті легко прощали nогані оцінки.

 

А мене сильно лаяли. У дитинстві я не думала про те, що все це досить несправедливо. Але з віком багато помітила. Зараз ми з сестрою вже дорослі, маємо свої сім’ї. Моя мама п’ять років жила та працювала в Італії. Вона надсилала гроші сестрі, а мені жодної коnійки. Мені іноді діставалися посилки з їжею та одягом.

 

Нещодавно мати повернулася. На честь цього було організовано гуляння. Зібралося багато родичів. У розпал свята мати вручила сестрі велику су му, а мені нічого. Зрозумійте мене правильно, ми грошей не потребуємо, просто я не розумію, чим заслужила таке ставлення. Чим я гірша за сестру? Чому вона любить мене менше?

Leave a Comment