Ірина Федишин визнала, наскільки су ворі правила в її родині. Частина шанувальників її не підтримала

Відома українська виконавиця Ірина Федишин виховує 2 синів. Але, незважаючи на насичений графік, співачка намагається проводити весь свій вільний час з сім’єю. Пару співачки і Віталія Човника вважають ідеальною моделлю сім’ї. Співачка розповіла, які правила діють в її родині і зізналася, чому часто свариться з дітьми і чоловіком. Справа в тому, що надмірне вживання цукру в сім’ї Ірини під забороною, але і сини, і чоловік часто порушують правила, через що Федишин зривається на них.

Ще одна заборона стоїть на гаджетах. Федишин не повністю забороняє дітям користуватися телефонами або іншими гаджетами вдома, але і не дозволяє сидіти з ними 24 години на добу. Щоб хлопцям було, чим зайнятися, Ірина завела кошеня. І вишенька на торті – Федишин змушує чоловіка періодично ходити в спортзал. Співачка зізналася, що заняття спортом – далеко не улюблене заняття чоловіка,

але йому доводиться це робити заради свого ж здоров’я. Нещодавно Віталій втратив 12 кг зайвого жиру, що відразу помітили шанувальники співачки.
Частина користувачів мережі захопилася таким порядком в сім’ї співачки, а інша половина вважала її занадто безжальним по відношенню до чоловіків в її родині.

Leave a Comment