Оксана Муха розповіла, які у неї стосунки з сином після появи нового кох аного

Популярна українська виконавиця Оксана Муха, яка посіла перше місце в проекті “Голос України”, виступила з щиросердним зізнанням з приводу того, чи ревнує її син до нового кавалера. Нагадаємо, що співачка нещодавно пережила хворе розставання, однак, і на щастя, у Оксани нещодавно з’явився новий залицяльник.

Особистість свого нового обранця Оксана вирішила залишити в секреті, але вона зазначила, що знаходиться у щасливому любовному зв’язку з художником. Оксана додала, що її коханий і 12-річний син Данило вже давно знайомі.

Хлопчик-центр Всесвіту Оксани. Всі свої рішення співачка приймає, порадившись з сином. Він з самого початку знав про роман мами і, за словами Оксани, відреагував дуже спокійно, так як цей факт ніяк не вплинув на його відносини з мамою.

Оксана дуже трепетно ставиться до часу, проведеного з сином. Вони люблять гуляти разом по парку, відвідувати нові незнайомі місця, ходити в кіно, базікати на найрізноманітніші теми. Співачка намагається нічого не приховувати від сина, адже основа їхніх стосунків – взаємна довіра, чому Оксана безмірно рада.

Leave a Comment