Новорічний подарунок Лесі Нікітюк молодим українським бізнесменам зво рушив усіх фанатів.

Відома телеведуча Леся Нікітюк вирішила порадувати українських підприємців-початківців перед Новим роком. Леся нещодавно оголосила в соцмережах, що збирається допомогти стартаперам увірватися на фінансовий ринок. Тоді Леся і подумати не могла, скільки посилок вона отримає для огляду та аналізу. Дівчина зізналася, що отримує по 100 товарів в день, і за день монтує на всіх огляд.

Леся написала на своїй сторінці, що всі товари настільки якісні, що частину з них вона залишає собі, а іншу дарує рідним. Також ведуча додала, що саме в момент оголошення про цей задум у неї з’явився новорічний настрій.

Нікітюк написала окремий пост про те, що від деяких повідомлень на неї накочують сильні почуття. Для прикладу, ведуча розповіла про один випадок, коли якась дівчина написала їй про санки свого батька, які ніхто не купує, тому що вони дерев’яні і коштують дорожче пластмасових китайських аналогів. Лесю це зворушило. Вона зазначила, що санки дуже легкі і в рази краще китайських. Після чесного огляду Нікітюк дівчині написали багато підписників Лесі, запропонувавши купити ці санки.

Leave a Comment