Мати одружила сина мало не силою, хоча той любив іншу. Через один принцип матері все життя сина було зруйноване.

Ми жили в селі, багато хто знає один одного дуже добре, так як жителів мало, всі один з одним контактують. І ось є у нас в селі одна сім’я, в якій живуть син і мама, хлопець дуже хороший, працьовитий, але ось мама любить командувати ним. Ми всі знали, що він дуже любив одну дівчину з нашого села: ми думали, що він все-таки зізнається їй у своїх почуттях і вони зіграють весілля. Вийшло так, що хлопець був дуже боязким, ніяк не міг підійти до неї, со ромився її дуже сильно.

 

Ми вже не знали, як доnомогти звести їх, але потім зрозуміли, що потрібно відмовитися від цієї затії, адже його бойова мама була проти цієї дівчини, хоча ми не знаємо – чому. Пізніше з’ясувалося, що у неї на прикметі вже була дівчина, яка, на її думку, була парою для сина. Вона сказала, що він повинен одружитися на Каті, адже вона вже обіцяла її мамі, Олег хотів відмовитися, сказати, що не хоче, але мама його настільки наполягла, що він не зміг пойти проти неї. І ось, всім селом зіграли весілля: нам було шkода бачити, як страждає заkоханий хлопець, побачили його kохану дівчину і зрозуміли, що вона теж його любить.

 

Минуло кілька років після цього весілля, ми дізналися, що Катя була гулящої, її багато разів бачили з іншими чоловіками, та й господиня з неї не дуже була. Олег не міг більше терпіти її, розлучився, добре, хоч дітей від неї немає. Олег хотів після цього знайти свою kохану, зізнатися їй у своїх почуттях, сказати, що його змусили одружитися. Однак kохана дівчина вийшла заміж і поїхала з села: ніхто не знав, що з нею зараз, але Олег подумав, що один раз зробив помилку, і більше не допустить цього. Він знав, що вона заміжня, але вірив в те, що вона так само, як і він, не любить свого чоловіка і роз лучиться, щоб нарешті вийти заміж за kохану людину.

Leave a Comment