Мама Вєрки Сердючки показала, чим вони займалися в Дубаї на Новий Рік

Українська актриса театру і кіно Інна Бєліконь навіть у святковий період нечасто ділиться фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Найнесподіваніше фото з’явилося на її сторінці після новорічного виступу з Вєркою Сердючкою в Дубаї. Судячи з публікації, вони непогано проводять час.

За Інною Бєліконь, незамінною “мамою” Вєрки Сердючки, в соціальних мережах стежить аудиторія в 10 тисяч чоловік. Для них актриса і виклала фотографії зі свого відпочинку в Дубаї, але, як виявилося, в Дубай Інна полетіла не тільки з метою відпочинку, але і по роботі. Відомо, що вона з Вєркою Сердючкою виступила в ОАЕ, а потім залишилася тут вже на всі святкові дні.

На фото на сторінці Бєліконь можна побачити розкішну Інну з келихом в одній руці і з закускою в другій – і шикарний стіл перед нею. На фото актриса виглядає супер-відпочившей, радісною і, можна навіть сказати, щасливою.
Звісно, таке довгоочікуване фото не могло залишитися без уваги підписників. Вони відразу ж засипали артистку приємностями і оцінили її свіжий вигляд на фото. Осторонь не залишилася і виконавиця Оля Цибульська, яка привітала Інну з Новим роком в коментарях до публікації.

Leave a Comment