У Олі Полякової проблеми зі здоров’ям? Про це проговорилася її колега по цеху

Хоч локдаун вже далеко позаду, але все ж не варто забувати про запобіжні заходи в публічних місцях, адже ризик захворювання жахливим вірусом, на жаль, ще має місце в нашому житті.

Нещодавно стало відомо, що захворіла українська виконавиця Оля Полякова. Цією вкрай неприємною новиною з підписниками Олі поділилася колега по цеху-Маша Єфросиніна, яка “проговорилася” під постом Олі.

Справа в тому, що Оля Полякова підводила підсумки року, що минає на своїй офіційній сторінці. Співачка розповіла про свої злети і падіння за рік і в кінці поста попросила підписників берегти себе і піклуватися про своє здоров’я. Вона написала, що відпочинок-головна складова на шляху до успіху; не можна забити на себе і на своє здоров’я в гонитві за кращим життям.

Цю публікацію прокоментувала Маша Єфросиніна, написавши, що їй шкода Олю, і порадила їй прокинутися і відірватися від роботи. Сама Полякова це ніяк не прокоментувала, зате підписники серйозно занепокоїлися і підірвали коментарі зірки побажаннями міцного здоров’я і відновлення.

Leave a Comment