Світлана зі своїм новим нареченим вечеряли в неї вдома, коли до жінки в гості зазирнула донька. Влад побачив її і остовпів.

Світлана переписувалася з одним чоловіком, з яким познайомилася в соціальній мережі. Він писав їй зворушливі листи, клявся в коханні, називав Світлану найкрасивішою жінкою. Світлана розуміла, що закохалася в нього по листуванню. І через рік Влад сказав, що хоче зустрітися, він приїхав до Світлани. На вигляд було зрозуміло, що Влад якийсь втомлений. Але Світлана не надала цьому значення. Вони сіли за стіл, апетит у Влада був добрим, відразу видно-справжній мужик. А потім у квартиру прийшла Ліза, донька Свєти. Вона познайомила її з Владом. А ввечері після веселого застілля Світлана пішла мити посуд, а Влад зголосився проводити Лізу до будинку.

 

Лізі було 25 років, вона мешкала у сусідньому під’їзді. Влад прожив зі Світланою місяць, а одного разу Світлана прийшла додому, але Влада там не виявилося. Дивно, але й Ліза не брала слухавку. Через кілька днів донька зателефонувала, почала плакати і просити вибачення. Виявляється, вони з Владом покохали одне одного одразу як побачили, так і втекли разом. Світлана не могла в таке повірити, Влад її доньці в батьки годився. Пройшов рік. Раптом хтось постукав у двері.

 

Світла відчинила, на порозі стояла Ліза вся в сльозах. Вона кинулася в обійми матері і стала плакати, просити вибачення. Виявилося, що весь цей рік Влад жив за рахунок Лізи, бо сам він був із в’я зниці. І листувався зі Світланою він саме із зони. А нещодавно зустрів своїх тюремних друзів, вони взялися за старе, щось вкрали. Тепер Влад знову у в’я зниці. -Мамо, ти мене пробачиш? -Ну, звичайно, Лизонько, ти головне запам’ятай: на чужому нещасті своє щастя не збудуєш.

Leave a Comment