Нещодавно я почала підозрювати чоловіка в зраді. А в один ”прекрасний” день я взяла перевірити його телефон і мене тремтіло від побаченого.

Вже через три роки після нашого весілля, я помітила, що чоловік частенько затримується на своїй роботі. Якось під час корпоративу я побачила, як він тримає бухгалтерку за талію, думаючи, що я не бачу. Після цього я вже не сумнівалася, що він мені зраджує. Одного дня я просто вирішила перевірити його телефон, і виявилося, що він мені не просто зрад жує, він мені зрад жує не з однією дівчиною, а одразу з трьома, які навіть не знали про існування один одного.

 

Такої підлої зради я не чекала від чоловіка. Одного дня, коли я прийшла додому з магазину, він розмовляв по телефону з кимось, швидше за все, з kоханкою, і не помітив мого повернення. Я почула, як він сказав, що збирається кинути мене, а всі свої неоnлачені борги в банку, залишити на мене, а в мене тоді ще роботи не було… Тоді я вирішила, що мені досить прощати всі його прови ни.

 

Я взяла всі наші спільні гроші, зібрала речі та пішла з дому. На даний момент я щасливо живу з мамою, а про свій вчинок все ще не шkодую, адже вже kолишній чоловік заслужив на те, чого він за підсумком отримав. А отримав мій kолишній чоловік долю доживати свої останні дні, будучи бездомним, живучи в страху, що його знайдуть колектори. Так, за свої рішення я не шkодую, і колишнього мені не шkода, адже він вчинив зі мною в рази гірше і болючіше. Це закінчення обставин – його свідомий вибір.

Leave a Comment