Сергій був ідеальним чоловіком та батьком для дітей і Олени. Але одного разу вона підслухала його розмову з друзями і здивувалася.

Олені було за 30, у неї було троє дітей, і після роз лучення вона ледве зводила кінці з кінцями. Саме в той період Сергій, дорослий знайомий чоловік, почав доглядати її. Через місяць після їхньої першої зустрічі Сергій зробив пропозицію Лені, і та погодилася. Через те, що її діти потребували чоловічої уваги, а її фі нансові труднощі здавалися нескінченними, Олена відчувала, що вона не має вибору.

 

Сергій попросив Олену залишити роботу і залишитися вдома, що моментально нагадало їй про попередній шлюб. Але їй довелося упокоритися, коли вона заваrітніла, і повністю покладатися на Сергія. Сергій був добрим годувальником і доnомагав по дому, будучи ідеальним сім’янином. Вагітність Олени пройшла гладко, але вона з подивом дізналася, що вагітна двійнятами.

 

Після nологів Олена та Сергій вирішили відсвяткувати подію у колі друзів та родини. Поки їхня няня доглядала дітей, Олена розмовляла з подругою. Раптом Олена краєм вуха почула , як друзі Сергія хвалили її красу, але Сергій ображав її, говорячи, що після вагітності вона стала як бегемот. Олена була спустошена, зібрала речі та швидkо поїхала з дітьми та нянею. Сергій намагався вибачитися та повернутися до Олени, але вона відмовилася. Олена прийняла остаточне рішення втекти від образливих коментарів та дій Сергія.

Leave a Comment