Оля Фреймут підкорила серця шанувальників незвичайним для себе образом

Експерт з етикету Оля Фреймут вчить дівчаток по всьому світу, як підкачати свою жіночу енергію і виглядати привабливо. Але не одними знаннями етикету Оля може похвалитися. Дівчина не раз доводила, що у неї дуже тонкий смак в одязі.

Нещодавно Оля опублікувала на своїй сторінці в Instagram кадри з фотосесії зі знаменитим фешн-експертом і фотографом Сонею Плакидюк. Фотосесія проходила ще до Нового року, але результати Оля виставляє зараз, перебуваючи на відпочинку.

Образ для фотосесії був обраний не на ходу, а продуманий до найдрібніших деталей. З такого приводу Оля зважилася на досить незвичне для себе вбрання – шовкове пурпурно-рожеве плаття від українського дизайнера.

Колір сукні і без інших деталей буде тримати свого носія в центрі уваги, тому на ньому немає ніяких відволікаючих деталей: єдине – подвійна спідниця, яка перетворює плаття з повсякденного в більш святкове. Ціна сукні, між іншим, становить 21 тисячу гривень. Сукню Фреймут доповнила білими підборами, макіяжем з акцентом на червоні губи і голлівудськими хвилями на голові, з одного боку прибраними за вушко.

Leave a Comment