Христина та Володимир Остапчуки вирішили пожити окремо. У чому ж причина

Вже котрий день дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина бореться з жахливим грипом і ніяк не може відновитися. Через недугу сім’я залишила відпочинок в Карпатах і повернулася додому, однак навіть на батьківщині вони вирішили пожити окремо один від одного.

Христина Остапчук дуже активна в соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Вона часто ділиться подробицями свого життя і найбільш пам’ятними моментами з нього. Днями на сторінці блогерки з’явилося фото у відвертому вбранні, яке стало центром бурхливих обговорень.

У своїх сторіс Христина розповіла, що вирішила пожити окремо від Вови. Спочатку ця заява потривожила шанувальників пари, але потім дружина Володимира пояснила, що грип прогресує. Їй складно навіть заварити собі чаю або приготувати вечерю для чоловіка, хоча Христина зізнається, що чоловік сам піклується про неї, як про дитину.

За словами артистки, вона ніколи в житті не відчувала себе настільки жахливо. Єдине місце, де Христина і Володимир зустрічаються – це їх кухня. Власне, саме тут Володимир і підніс сюрприз дружині у вигляді шикарного букета троянд і смачних млинчиків. Підписники Христини підтримують дівчину і кажуть, що з такою турботою їй не страшна ніяка хвороба.

Leave a Comment