Тіна Кароль підколола балерину Катерину Кухар у своєму неповторному стилі

Відома українська виконавиця Тіна Кароль днями представила на суд своїх шанувальників свіжий альбом під назвою “подвійний рай”. Після цього артистка з’являлася на багатьох інтерв’ю, в одному з яких її попросили охарактеризувати себе 3 словами. В ході цього Тіна не упустила можливості підколоти балерину Катерину Кухар, яка нещодавно заявила, що вона “при надії”.

Тіна з широкою посмішкою відповіла на це питання, сказавши, що вона меланхолійний романтик, що живе в надіях, але не вагітна. На останніх словах Тіна дзвінко засміялася. Судячи з усього, саме цими словами вона зробила маленьке відсилання до слів Катерини Кухар.

Все почалося з того, що в одному випуску “Танців з зірками” Катерина Кухар поділилася враженнями після виступу, сказавши, що вона “при надії”. Звичайно, балерина хотіла підкреслити свої творчі плани і надії, пов’язані з ними, але багато хто вирішив, що так Катерина зізналася про свою вагітність. Так подумав навіть чоловік Катерини, Олександр Стоянов, який відкрито показав своє здивування в прямому ефірі.

Leave a Comment