Анна Богдан показала довгоочікуваний сюрприз коханого на Новий Рік.

Новорічні свята підійшли до кінця. Багато зірок показали на своїх сторінках, які подарунки знаходили під їх святковим деревом. Однією з таких зірок є Анна Богдан — дівчина , яка посіла перше місце на телепроекті “Холостяк”.

Зірка похвалилася подарунком, про який мріяла вже довгий час. Анна часто балує шанувальників новими публікаціями або 15-секундними роликами з повсякденного життя в розділі “Інста-сторіз” на своїй офіційній сторінці.

Щоб підігріти інтерес підписників, Анна виклала фото в досить відвертому, але привабливому вбранні, підписавши фото тим, що збирається показати підписникам, що саме їй приніс “Дід Мороз” на Новий Рік. Анна зізналася, що давно марила про цей подарунок, адже танцювати під свою музику – одна насолода для дівчини.

Трохи пізніше Богдан опублікувала відео під ялинкою, де вона показує свій довгоочікуваний подаруночок – вініловий програвач. Нескладно здогадатися, від кого вона отримала такий сюрприз. У ролику навіть чутна музика, що виходить з того ж подарункового програвача.

Leave a Comment