Олена Кравець відзначила свій найбільший недолік, через який їй сор омно перед усіма

45-річна зірка “Кварталу 95” Олена Кравець в одному зі своїх останніх інтерв’ю розговорилася, поділившись своїм, на її думку, найбільшим недоліком, через який їй соромно перед усіма. Після цього визнання багато користувачів мережі написали Кравець слова подяки за її щирість зі світом.

Кравець зізналася, що вже тривалий час вона завжди і скрізь спізнюється. Було видно, що Олені ніяково від цих слів. Вона додала, що всі ці слова, мовляв, “запізнілі” намагаються привернути до себе увагу або показати свою домінантність – це все брехня. Олена навіть пояснила свої запізнення тим, що це проста дислокація відносин з реальністю.

Вона розповіла, що такі люди, як вона, живуть в іншому часовому просторі. Артистка чесно зізналася, що їй дуже соромно і незручно від цього, і що вона ні в якому разі не хоче показати будь-яку неповагу до людей своєю поведінкою.

Варто відзначити, що Олена Кравець – не єдина представниця “іншого” тимчасового простору. Ця проблема досить часто зустрічається в колі селебріті. Вони самі часто про це говорять.

Leave a Comment