Олександра Зарицька опублікувала знімки з відпочинку. Фанати з’ясували, з ким вона була

Відома українська артистка Олександра Зарицька, як і всі люди, вирішила відпочити перед насиченим початком нового року, втім, для відпочинку Олександра вибрала не теплі краї, а експресивну Грузію.

Зарицька вже встигла викласти чималу кількість публікацій зі свого відпочинку. Артистка перебуває в Грузії вже 3 дні, але про своє повернення ще не повідомляє. Звичайно, найбільше на відпочинку не хочеться думати про те, що він скоро закінчиться.

В одних опублікованих кадрах Олександра постала в плащі пісочного кольору з вінтажними сонцезахисними окулярами; тут вона позує на барвистих вулицях міста Тбілісі. А в інших, артистка стоїть на тлі водоспаду в розслабленому, але дуже стильному луці зі светра кольору хакі і модної олімпійки.

З ким Зарицька вирушила до Грузії-вона не прокоментувала, проте підписники, яких за час відпочинку співачки стало більше, твердо впевнені, що улюблена виконавиця відпочиває з коханим. Але що б то не було, підписники щедро коментують нові пости Олександри, бажаючи їй приємного відпочинку і повернутися на батьківщину свіжою, відпочитою і повною сил.

Leave a Comment