Ось як провели свій розкішний пляжний відпочинок Павлік, Мірзоян і Матвієнко

Курортне місто Яремче святкує декаду фестивалю Winter Romantik Fest, який щороку збирає сотні зірок на одному майданчику. До такого юбілею організатори підготували новий зал для 1000 глядачів.

Цього разу на фестивалі були присутні Олег Собчук, Арсен Мірзоян, Віктор Павлік, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Тоня Матвієнко, Наталія Бучинська, а також Людмила Барбір.

Не зраджуючи традиціям, зірки змагалися за титул кращого кухаря і смачну кутю. Однак традиційні змагання довелося трохи змінити, а все для підвищення складності. У кутю зіркам потрібно було додати що-небудь особливе, індивідуальне.

Ользі Сумській довелося вдатися до допомоги кориці і кардамону, але зірка була впевнена, що так кутя стане тільки смачніше. Наталі Бучинський довелося з’єднати кутю і бренді, Сенічкіну і Барбір — додати чорного перцю до напою,

а Тоні Матвієнко з Арсеном Мірзояном випала удача працювати з сушеними вишнями. Кращим визнали кутю Наталії Бучинської, яка розкрила секрет, що додала туди не тільки бренді, а й любов.

Після слів подяки організатора фестивалю та власника Spa Hotel Івана Гаврона, який розповів про новий концертний хол, розпочався аукціон. Тут були представлені 3 домашні ікони, відреставровані Валерієм Твердохлібом. У підсумку, вдалося зібрати 154.000 гривень.

Leave a Comment