Після довгої перерви Лілія Ребрик здивувала шанувальників своїм яскравим образом. Тільки гляньте на це.

Після відпочинку на малій батьківщині – у Чернівці, відома українська ведуча Лілія Ребрик помпезно увірвалася у робочі будні.
Після новорічних ефірів Лілія влаштувала собі довгоочікувані канікули та разом зі своєю родиною вирушила до Чернівців – погостювати у батьків. Про дні, проведені з найріднішими, Лілія розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нагадаємо, що зовсім недавно зіркова родина повернулася до столиці, а зараз Лілія вже з розбігу пірнула у роботу. Треба відзначити, що ведуча навіть утомлена від дороги виглядає шикарно. Це показує знімок у розділі “сторіз” на сторінці Лілії.
кілька днів після відпочинку не минуло, як на тій самій сторінці в Інстаграм Ребрик опублікувала фото, де вона одягнена у стильний костюм електричного синього кольору.

Під костюм вона одягла топ із глибоким декольте та доповнила образ легкими локонами та ніжним макіяжем у натуральних тонах.
Шанувальники засипали Лілію компліментами і відзначили її свіжий вигляд. Фанати пишуть, що вражаються, як можна спати всього пару годин і залишатися такою гарною, життєрадісною та енергійною.

Leave a Comment