“Дочка не з полохливих”: і ось причина такого посту Тіматі

Один з найзнаменитіших реп-виконавців, Тіматі, намагається провести якомога більше часу з рідними – з дітьми – 7-річною Алісою (від балерини Олени Шишкової) і 2-річним Ратміром (від моделі Анастасії Решетової), і з мамою, Сімоною Чорноморською.

Зараз Тіматі з рідними відпочиває на віллі неподалік від Пуерто-Коломбії, на березі Атлантичного океану. Місце вибрано не просто так і далеко не через сонячну погоду і теплого піску.

Тіматі є затятим фанатом серфінгу. Мабуть, ця любов передалася його спадкоємцям. Аліса з самого раннього віку вчилася стояти на дошці. Зараз другокласниця вже сміливо і впевнено підкорює хвилі океану під суворою увагою інструктора, звичайно ж. Роликом покатушок Аліси поділився Тіматі на своїй сторінці.

Мати Тимура Ільдаровича теж часто ділиться архівними матеріалами з онуками. Симона Чорноморська виклала відео, де діти миють потужний позашляховик батька, який він взяв в оренду для їзди по Колумбії. На відео Аліса мило віддає шланг Ратміру.

Симона забавно підписала відео тим, що вони, перебуваючи в Латинській Америці, можуть дозволити собі скористатися дитячою працею. Ще Симона в своєму блозі показала, які багаті рослинне і тваринне царства їх оточують. Ящірки та інші екзотичні жителі, які часто заглядають до них у гості, не дадуть жінці збрехати.

Leave a Comment