У мережі з’явилося фото Лариси Доліної без макіяжу. Виявляється, зараз вона виглядає саме так

Останнім часом Лариса Доліна періодично дивує шанувальників своїми образами на різних виступах, передачах і концертах. Неординарні вбрання, яскраві макіяжі, оригінальні зачіски і, що головне, скажена енергетика.

Фанати ахають, яким способом 66-річній виконавиці вдається так молодо виглядати до своїх років. Однак, не варто рано радіти. Днями в мережі з’явилися кадри, на яких Лариса постала без звичного гриму, з зачесаним назад волоссям. Ними виконавиця поділилася на своїй сторінці в розділі «сторіз».

Виявляється, під яскравими макіяжами зірки ховаються численні зморшки, тьмяна шкіра і мішки під очима, а під пишною сценічною шевелюрою, досягнутою за допомогою укладальних засобів – залисини.

Звичайно, багато фоловерів оцінили даний вчинок зірки; не всі знаменитості настільки сміливі, щоб з’явитися перед камерою без макіяжу і фільтрів. Виконавиця отримала сотні

коментарів з компліментами, але не обійшлося і без недоброзичливців, які не упустили моменту відзначити, як багато на обличчі Лариси зморшок і яке рідкісне у неї волосся

Leave a Comment