Ось, без яких 5 речей не може жити Тіна Кароль. Відповіді артистки роз чарували шанувальників

Популярна українська поп-діва Тіна Кароль, ім’я якої часто можна побачити в контексті чудових романів з успішними чоловіками, вважає за краще зберігати своє особисте життя під щільною пеленою. Проте скрізь знайдуться винятки.

Артистка часто влаштовує “питання-відповідь” з передплатниками, під час яких відповідає yf найцікавіші і найчастіші запитання від передплатників. Нещодавно Тіна згадала цю рубрику. А її відповіді розлетілися по всій Мережі.

Справа в тому, що один із шанувальників запитав у артистки про 5 речей, без яких вона не уявляє свого життя. Перші місця в топі артистки зайняли, звичайно ж, Веніамін, далі за списком – вода, співи, знання, і лише наприкінці – кохання.

Вона пояснила, що без кохання вона не уявляє свого життя. Але роз’яснила, що кохання буває різним – до природи, до світу тощо. Артистка відзначила кохання загалом як феномен. Шанувальників збентежував той факт,

що Тіна жодного разу не згадала батьків. Тому на сторінці виконавиці з’явилися негативні коментарі від розчарованих фанатів. Це стало справжньою несподіванкою для декого.

Leave a Comment