Андрій дорікнув дружині, що та не вміє економити на продуктах, і дружина відправила до магазину його самого. Того дня Андрій багато чого зрозумів

Андрій з Оленою жили не багато. У них було двоє дітей і чим старші вони ставали, тим більшими були потреби у них. Відповідно, зростали й запити дітей. Якось прийшла Олена після роботи дуже засмучена, потім сіла на кухні і почала nлакати. Діти у кімнаті грали, не бачили сл із матері. Чоловік підійшов, обійняв kохану, сам злякався, що таке сталося. Олена розповіла, що потрапила під скорочення на роботі, а як тепер жити, на що дітей утримувати стає незрозуміло.

 

Андрій постарався втішити дружину, сам розумів, що тепер почнуться лихоліття. Олена з того часу стала домогосподаркою. Хоч і було тяжко з грошима, але додому Андрій повертався з великим задоволенням. Тому що дружина все ідеально чисто прибирала, вдома пахло смачною їжею. Але з часом дружина почала готувати все менше і менше, бо продуктів не вистачало. Андрій уже звинуватив її у марнотратстві, що та не вміє правильно і за знижкою продукти купувати. Тоді Олена дала йому список необхідного та відправила до магазину.

 

Якщо чоловік такий розумний, то нехай сам все купує. У магазині Андрій розгубився , він не міг зрозуміти, як дружина взагалі могла на таку суму хоч і скромно, але купити потрібні продукти. Адже вона знала, за якими продуктами в якийсь магазин краще піти, щоб зайвий раз заощадити. Андрій повернувся додому з вибаченнями. Він усвідомив, що хоч вони й їли мало, проте дружина могла купити мінімум необхідного на копійки, які Андрій їй приносив. Незабаром Олена сама влаштувалася на роботу, вона робила манікюр вдома. Так що зайва копієчка їм не завадила.

Leave a Comment