Волочкова, нарешті, поділилася справжньою причиною своєї поїздки на Мальдіви: любов не знає кордонів

45-річна прима-балерина Анастасія Волочкова, нарешті вирішила відповісти на самі задаючі питання на своїй сторінці і під час інтерв’ю – тобто на питання про особисте життя артистки. Виявилося, Анастасія вже 3 тижні живе з Сергієм Кузнєцовим.

Популярна блогерка і колишня прима-балерина Великого театру Анастасія Волочкова, нещодавно нашуміла своїм одягненим задом наперед купальником, провела на своєму Instagram акаунті прямий ефір, під час якого поділилася деякими секретами свого особистого життя.

Волочкова відповіла на все, навіть самі провокаційні питання шанувальників, зазначивши, що їй дуже подобається бути в стані закоханості. Вона зізналася, що за пару тижнів зі своїм бойфрендом зазнала більше емоцій, ніж деякі за десятиліття спільного життя.

При цьому Волочкова зазначила, що при поверненні з Мальдів вони не будуть жити разом, так як вона вважає, що краще жити разом стільки, скільки велено долею, а не жити разом для пускання пилу в очі суспільства.
Також варто відзначити, що Волочкова збирається відсвяткувати 20 січня своє 46-річчя також з Кузнєцовим. Розповіла про кох аного.

Leave a Comment