Я стала бабусею в 36 років! Я була в шоці, коли моя 17-річна дочка заваrітніла: бути мамою-підлітком дуже важко!

Ніккі Салліван, якій 38 років, працює в соціальних службах, а також є особистим тренером.Вона живе в Кройдоне, Південний Лондон, і є мамою Кіри, 20 років, Джей-Джея, 16 років, близнюків Шаніс та Келіс, 15 років, і двох прийомних дітей.»Дивлячись на позитивний тест на вагітність, я була спустошена. Вагітна була не я, а моя 17-річна донька Кіра.Після того, як я сама стала мамою-підлітком в 19 років, я не хотіла того ж для неї.

Замість цього історія повторювалася — і тепер я повинна була стати бабусею у віці всього 36 років.»Всередині я, можливо, була випотрошена, але я обняла Кіру, посміхнулася і пообіцяла, що підтримаю її. «Коли Кіра народилася, я була з її батьком більше 15 років. Вагітність не була запланована, але я була щаслива.

Після того як ми з її батьком розлучилися, коли їй був рік, я ростила її один.Моя власна мама пішла з сім’ї, коли мені було 11 років, і я допомагала батькові і старшій сестрі піклуватися про молодших братів і сестер.Я швидко подорослішала і відчула, що готова народити дитину. Але тепер, оглядаючись назад, я бачу, наскільки наївною я була.Моя старша сестра Джессіка, якій зараз 41 рік, була моєю опорою і дійсно допомагала мені, але мені не вистачало мами, про свою матір, на яку можна було б спертися і отримати пораду.

Догляд за дітьми був настільки дорогим, що я не могла дозволити собі повернутися до своєї роботи в роздрібній торгівлі, тому я виявила, що живу на допомогу, на якому я ніколи не хотів бути.
Я ніколи не шкодувала, що вона у мене є, але ті ранні роки були важкими

«Коли їй було 14 років, Кіра почала зустрічатися з хлопчиком на ім’я Хасан, який був її ровесником, і я була відверта з нею про близькість, контрацепції і про те, як важко бути молодою мамою.
Вона запевнила мене, що розуміє, але в глибині душі у мене завжди було занепокоєння.Потім, незадовго до її 18-річчя, її відправили додому з роботи в пабі, так як вона відчувала нудоту, і я зрозуміла, що вона вагітна.Вона наполягала, що це помилка, але я купила їй тест і він виявилася позитивною ».

Моя внучка, Роялті, народилася 17 квітня, і я була присутня при її народженні разом з Хасаном, хоча персонал і інші мами припускали, що ми з Кірою були сестрами!
Кіра і Хасан зняли будинок, але розлучилися по-дружньому в минулому році. А мені подобається бути молодий і активної бабусею.

Leave a Comment