Справжня Ностальгія. Примадонна опублікувала фотографію з Ігорем Ніколаєвим зі свого особистого архіву і залишила під нею неоднозначний підпис

Нещодавно легендарний композитор Ігор Ніколаєв відсвяткував свій 62-ий день народження. У свій особливий день Ніколаєв не був обділений увагою друзів, серед яких своє почесне місце займала Алла Пугачова.

Примадонну і композитора пов’язує не тільки багаторічна співпраця, а й міцні дружні відносини. Не дарма Алла Пугачова кожен раз придумує нові оригінальні способи привітання давнього друга.

Цього разу Примадонна виклала на своїй сторінці архівний знімок, де вони разом з Ігорем з’явилися на телевізійній програмі. Під постом Пугачова побажала Ніколаєву “радісних думок про життя і творчість”. Примадонна була в своєму стилі-total black і нічого зайвого.

Також образ був підкреслений її характерним укладанням волосся і яскравим макіяжем. Ніколаєв же віддав перевагу класичному костюму з краваткою. Ігоря Ніколаєва привітали майже всі яскраві представники шоу-бізнесу, але і шанувальники зірки не відставали.

Вони залишили свої побажання абсолютно під кожним святковим постом улюбленого артиста. “”Алла Борисівна виглядає так само!”: співачка поділилася архівним кадром, який викликав бур хливе обговорення шанувальників.

Leave a Comment