Ось як склалося життя красуні актриси Діани Пожарської: що змусило її піти на цей крок.

З самого раннього віку Діана пов’язала своє життя з творчістю. Дівчина професійно займалася бальними танцями. Але пізніше, отримавши травму, вона вирішила змінити курс-йти по акторському шляху. Завдяки зовнішнім даним Діана швидко почала отримувати провідні ролі у фільмах.

Що стосується закулісного життя актриси, тут все заплутаніше. Сама Діана ніколи не любила афішувати своє особисте життя. Саме з цієї причини ще з самого початку творчого шляху її ім’я пов’язували з її партнерами по сцені.

Пізніше всім стало відомо, що Діана вийшла заміж за режисера – Артема Аксененка, у фільмах якого вона часто з’являлася і після заміжжя. Але про розлучення стало відомо не відразу, а лише тоді, коли у Акененко на сторінці з’явилися нові фотографії з новою коханою — Анастасією Микульчиною.

Приблизно в цей же час в мережі поширилися чутки про роман Діани та Івана Янковського, і що вони вже чекають дитину. Однак і Пожарська, і Янковський спростували припущення шанувальників. Може бути, причиною заперечення стали неофіційне розлучення Пожарської з колишнім чоловіком і недавнє розлучення Івана Янковського.

Пізніше, навесні минулого року Діана опублікувала фото з Іваном, але нічого про вагітність не написала, а влітку народився їх первісток – Олег Іванович Янковский, який став повним тезкою діда.
Деякі шанувальники актриси часто порівнюють її зі свекрухою – актрисою Оксаною Фандера.

Зовнішня схожість двох жінок вражає. Пожарська знайшла своє почесне місце в акторській династії. Вони з Іваном Янковським дуже красива пара!

Leave a Comment