Тренування не пройшли даремно. Сопонару показала, якого результату вона досягла. Зараз вона виглядає шикарніше

35-річна Ірина Сопонару активно ділиться фотографіями і відеороликами з відпочинку в компанії коханого. Днями вона поділилася фото повністю мокрою, почервонілою і задоволеною: було видно, що тренування вдалося.

Ірина зізналася, що відпочинок вона проводить не тільки біля басейну або на піску. Навіть тут Ірина знаходить час і місце, щоб позайматися своїм здоров’ям і тілом. На портретному фото Ірина постала здорово спітнілою, в спортивному топі і низі, з навушниками.

Не секрет, що вже близько 10 років Ірина не вживає м’ясо ні в якому вигляді, активно займається спортом і відвідує найрізноманітніші спортивні заняття. Додамо, що, судячи з “сторіз” зірки, здорове харчування – невід’ємна частина її повсякденного життя.

Шанувальники часто запитують у Ірини, який у неї ключик до стрункості, а у відповідь артистка показує своє харчування і тренування. Навіть у відпустці Сопонару не зраджує своїм принципам і харчується корисними фруктовими салатами або іншою здоровою їжею. Виглядає дуже задоволеною.

Leave a Comment