Виявляється, Смеюха стільки часу брехала: шанувальники розкрили таємницю її “прекрасної” фігури

Вперше шанувальникам Вікторії Смеюхи не сподобалися її ноги і талія. Фолловери звинуватили улюблену виконавицю, колишню солістку “НеАнгелів”, в надмірному використанні фотошопу та інших фоторедакторів.

Нагадаємо, що Вікторія Смеюха зараз насолоджується відпочинком на Мальдівах. Вона не раз заявляла, що проти фотошопу в цілому і ніколи ним не користувалася, проте останній пост виконавиці говорить про зворотнє.

Якщо останнім часом підписники Вікторії помічали кругленький животик або зайві кілограми на ногах, то своїм останнім знімком Смеюха дала всім непоганий привід для галасу в мережі. У контрасті з попередніми фотографіями тут у Вікторії плоский живіт, накачаний прес і ідеальні ноги.

Екс – “НеАнгел” зазначила, що такої фігури вона домоглася виключно завдяки спорту і правильному харчуванню. Однак не всі погодилися з даним висловлюванням Вікторії. Багато підписників заявили, що такі відфотошоплені фігури змушують інших жінок відчувати себе некомфортно в своєму тілі. Співачка переборщила з фотошопом.

Leave a Comment