Тетяна їхала в таксі, як раптом її погляд зупинився на лавці, де вона побачила покійного чоловіка. Вона різко попросила таксиста повернути назад.

Тетяна їхала в таксі і, проїжджаючи знайомою вулицею, мимоволі повернула голову у бік будинку свекрухи, де вона була щаслива кілька років тому. Їй завжди було важко проїжджати цю ділянку дороги, але того дня якась невидима сила наче манила її заглянути туди. Неподалік будинку, на лавці, де вони часто сиділи з чоловіком, Тетяна побачила свого покійного чоловіка Сергія, кілька разів моргнула очима для впевненості, помилки бути не могло – це був він, її Сергійко. Тетяна попросила таксиста повернутися назад , але коли вони прибігла на те саме місце, лава була порожня.

 

Того дня Тетяна прокинулася раніше, ніж звичайно, рівно рік тому не стало її kоханого чоловіка. Дівчина куnила квіти на могилу Сергія і запросила свекруху на вечерю, щоби поминути його. Після відвідування цвинтаря вона планувала завершити день переглядом їхніх спільних фотографій. Ранкова подія не виходила з голови. Як це можливо? Вона не могла його ні з ким переплутати. Тетяна називала мати Сергія свекрухою, але, хоча їхні стосунkи не завжди були такими добрими, як зараз, вона вважала свекруху майже другою мамою. Тетяна зустрілася зі своєю подругою Мариною, яка розповіла, що теж бачила Сергія у місті.

 

Марина показала Тетяні відео, на якому Сергій був зображений з іншою жінкою. Вирішивши з’ясувати правду, Тетяна звернулася до свекрухи, яка заперечувала і звинуватила Тетяну в тому, що вона марить. Тетяна вирішила провести подальше розслідування та з’ясувала, що Сергій справді живий і живе з дочкою свого начальника, Ритою. Він інсценував усе це, щоб не чекати на роз лучення і не nлатити алі менти. Батьки Сергія зрештою вибачили його, вважаючи, що життя удосталь з Ритою краще, ніж постійні роз’їзди на заробітки. Тетяна ж була розбита та спустошена. Вона пролила стільки слі з, оплакуючи Сергія, вважаючи, що не заслуговує на щастя, тоді як він весь цей час був живий і насолоджувався життям. Сергій пояснив, що заkохався в Риту, і в їхньому шлюбі зникла іскра, але Тетяна все одно не могла прийняти такої жорсткої зра ди.

Leave a Comment