32-річний чоловік закохався в бездомну і взяв її за дружину. Як склалася їхня доля через 8 років

Світ повний дивних речей, а в житті людей іноді відбувається стільки несподіванок, що іноді навіть важко повірити в те, що відбувається. Сьогоднішня історія розповідає про молодого чоловіка, на ім’я Дірк, який мав дружину і двох дітей. На той момент Дірк працював в поштовому відомстві і зарекомендував себе зразковим працівником. Чоловік дуже любив свою сім’ю і цінував роботу. Але одного разу йому стало відомо про зради своєї дружини. З’ясувавши всі відносини, дружина кинула сім’ю і виїхала з коханцем. Важко повірити, що жінка так легко може відмовитися від рідних дітей, але, на жаль, в наш час таке зустрічається досить часто. Дірку довелося самому виховувати двох дітей — 4 і 6 років. Пережитий стрес, турботи, пов’язані з вихованням дітей, негативно позначалися на його здоров’ї. В один з таких днів чоловік втратив свою робочу сумку, в якій знаходилися дуже важливі документи. Дірк повинен був відвезти їх в один з офісів.

Він ніяк не міг згадати, як це могло статися. Морально чоловік вже був готовий, що його звільнять і затягають по судах. Дірк розумів, що швидше за все сумку у нього вкрали і припустив, що злодії, швидше за все, не знайшовши цінних речей і грошей, викинути її в сміттєвий бак. Чоловік обійшов усі звалища, поруч з якими він проходив, і залишив свій номер телефону бездомним, які йому зустрічалися, щоб вони повідомили, якщо щось знайдуть. А через два дні чоловікові зателефонували, а потім і принесли його пропажу. Це була жінка, бездомна, за зовнішнім виглядом якої дуже важко було зрозуміти, скільки їй років. Жінка просто віддала сумку, нічого не вимагаючи натомість, чим сильно здивувала Дірка. Чоловік віддячив її і швидко попрощався з нею, тому що від неї нестерпно смерділо. Але жінка не пішла. Вона попросила у Дірка дозволу переночувати на території його будинку, пояснивши це тим, що через його сумку у неї будуть проблеми, і вона не може повернутися до себе. Дірк не зміг їй відмовити. Але цієї ночі піднялася сильна буря, і почався дощ.

Дірк не міг залишити жінку на вулиці і запросив її в будинок. Правда спочатку він запропонував їй помитися, потім запропонував сухий одяг і показав, де вона може відпочити. Рано вранці Дірка розбудив дзвінкий сміх дітей, що доносився з кухні. Виявляється, бездомна, яку він пустив переночувати, не тільки привела в порядок його дітей, а й приготувала їм смачний сніданок. А в самій жінці було важко впізнати вчорашню гостю. Виспавшася, вмита і зачесана, вона виглядала зовсім по-іншому, та й ще знайшла спільну мову з його дітьми. До того ж вона виявилася досить милою і стрункою жінкою, і чоловіча футболка великого розміру зовсім не псувала її образ. Жінку звали Лорою. Вона нагодувала і його сніданком, після чого Дірк поїхав на роботу, а вона, на його прохання залишилася на пару днів, щоб доглянути за дітьми. Дірк зрозумів, що Лора йому сподобалася, і він захотів дізнатися її краще.

З появою Лори їх будинок наповнився домашнім затишком, дітям з нею було комфортно, та й сама вона виявилася дуже делікатною і чесною людиною. Жінка розповіла Дірку свою історію. Свого часу вона вирішила відкрити власну справу разом зі своїми родичами і заклала свій будинок, але останні її підставили. У свої 30 років вона залишилася без житла, підтримки і ділових зв’язків. Дірк щиро їй співчував, бо сам зовсім недавно мало не опинився в схожій ситуації. З тих пір пройшло вже 8 років. Через деякий час Дірк і Лора зіграли весілля, і у них народилася спільна дитина. Лора змогла переконати Дірка і вони відкрили ресторан. Спочатку Лора сама працювала кухарем, а коли бізнес пішов вгору, вони розширили штат. Сьогодні вони всією родиною багато подорожують і дуже щасливі разом.

Leave a Comment