Дружина випадково почула розмову чоловіка з ко хан кою і зрозуміла, що той хоче залишити на ній великий кре дит

У сімейному житті буває не легко і іноді дуже важко вберегти свою сім’ю. Далеко не всі пари можуть пронести свою любов крізь роки і зберегти щирі і теплі відносини. Ще в ситуаціях, коли сім’ї розходяться дуже важко зробити це спокійно, адже у кожного є багато претензій до партнера. І все ж іноді люди роблять дуже бридкі вчинки. Нещодавно я випадково почула розмову чоловіка. Виявилося, що він планує кинути сім’ю і свої борги повісити на мене. Я не могла повірити тому, що чула. Виявилося, що у чоловіка була к оханка, якої він все це розповідав. Він будував грандіозні плани, в яких сподівався нажитися на мені. А саме чоловік планував купити квартиру, а половину боргу повісить на колишню дружину — тобто мене. Визнаю, я вже давно помічала за ним дивну поведінку, здогадалася про наявність ко ханки і знала про позашлюбну дитину.

Але ці слова мене шокували, невже рідний чоловік міг таке робити? Ну що ж, настав час розплати … Я все спланувала і почала діяти, слухняно дозволила взяти йому кре дит і оформити квартиру на свекруху. Але паралельно пішла в суд і почала процедуру розлучення. Звичайно, про це повинен бути повідомлений і чоловік, але я все прорахувала — і просто викидала всі повістки. Внесок в нову квартиру зробили 50 на 50, а кре дит оформили на його ім’я. Паралельно я почала пошуки нового відповідного житла для себе і коли знайшла, дала згоду на покупку нової квартири. Гроші, які були відкладені на покупку, зберігалися в сейфі, код від нього знала тільки я і чоловік.

Перед черговою поїздкою в гості до мами я просто забрала їх, не сказавши йому нічого, бо знала, що тільки я поїду; а він з радістю запросить свою ко ханку. І схема спрацювала; коли чоловік помітив пропажу грошей, то методом логічних дій зрозумів, що, крім нього, в будинку була тільки ко ханка, а значить — гроші забрала вона. Довелося зізнатися про свої любовні пригоди і вимолювати прощення. Але я тільки і чекала того, тому вже чітко знала про своє рішення: спокійно викинула його речі за двері, але в останній момент почула погрози про розлучення і розподіл кр едиту навпіл. Треба було бачити його обличчя, коли я показала йому свідоцтво про розлучення. Там було зазначено, що ми вже місяць — чужі один одному люди, і кре дит він брав самостійно. Хотів нажитися на мені, а постраждав сам, ось вам і ефект бумеранга. Не потрібно обманювати людей. Якщо пройшла любов, то потрібно гідно про це сказати, а не ховатися по кутах з ко ханками. Не можна клястися у вічній любові однієї, а спати з іншого — ризикуєш отримати з обох сторін.

Leave a Comment