Колишній зять пошкодував тещу після того, як рідна дочка виставила її за двері

Спільне життя Кості і Олі нагадувала казку, вони рідко сварилися, і навіть після п’яти років шлюбу все так же сильно любили один одного. Але потім чоловік почав часто їздити у відрядження, і все навколо натякали йому, що його дружина невірна. Він не хотів їм вірити, адже між ним і Олею завжди панувала повагу і взаєморозуміння, вона ніколи навіть причин для ревнощів не давала, то чому він повинен був повірити всім навколо, а не їй? Єдине, що ніколи йому не подобалося в дружині — це її ставлення до рідної мами. Він не міг зрозуміти, чому вона так жорстока з нею, намагався її перевчити, але все будо даремно. Теща йому подобалася, вона завжди була хорошою, та й до нього ставилася з особливою любов’ю. Одного разу він навіть почув, як вона тихенько сказала, що її дочка не заслуговує такого чоловіка, як він. Тоді це стало єдиним, що дійсно його стривожило, тому що мама не стала б просто так наговорювати на свою дочку, тим більше вагітну. Саме після цієї фрази він вирішив, що коли дружина народить, то обов’язково зробить тест ДНК, щоб переконатися самому в вірності дружини. Однак він виявився дурником, бо дитина була не його.

У той же день він подав на розлучення. 3 роки він відходив від шлюбу з Олею і тільки тоді йому випала можливість познайомитися з Аліною, яка і стала його дружиною. Нарешті, він пізнав, що таке, коли не тільки ти любиш, але і тебе. На другому році шлюбу у них з’явилися близнючки, які дуже на нього схожі. Одного разу, повертаючись додому з роботи, чоловіка щось потягнуло піти додому по парку, хоча це був довший шлях. Саме тоді він побачив стару жінку на лавці і щось просто підштовхнуло його підійти до неї. Зробив він до неї лише два кроки, як дізнався в ній свою колишню тещу. Вони з нею довго перемовлялися, і вона коротко розповіла, що сталося з його колишньою дружиною після розлучення. Виявилося, що вона почала сильно пити, його вигнали з роботи, і тоді вона почала приводити додому різних чоловіків. Коли теща пробувала з нею поговорити і зрозуміти, то дочка виганяла її спати на ніч на вулицю, а в останній раз просто змінила замки і жінка не може повернути додому, а більше їй іти нікуди. » Ось скажи мені, хіба я дійсно заслуговую такого ставлення до себе?

Що ж такого я стра шного наробила в житті, щоб зараз жити на вулиці? Немає у мене більше сил … » — промовила теща і почала плакати. » Гаразд, ще зараз, а ось зовсім скоро зима почнеться, і як мені бути далі? » » Я думаю сьогодні ви вхопили свій щасливий квиток. Йдемо поки до мене додому. Там поговоримо ». Вдома чоловік швидко приготував колишній тещі теплого чаю і розігрів їжу, звичайно, в усьому йому допомагала Аліна. А потім він вивів її в вітальню і розповів все, що довелося пережити його колишній тещі. Удвох вирішили, що залишать її жити з ними. Коли колишній зять про це повідомив тещі, то вона кинулася йому до ніг, почала дякувати і плакати. І без слів було зрозуміло, що Костя та Аліна подарували їй надію на життя. Теща стала для близнюків третьою бабусею. Аліні вона постійно допомагала з їх відходом, прибирала в будинку і готувала їсти, коли Аліна не мала на це часу. Загалом, допомагала всім, чим могла, тим самим, віддаючи зятю і його нової дружини за добро. З моменту їх зустрічі з колишньою тещею пройшло 5 років, і Костя з Аліною ще жодного разу не пошкодували, що взяли її в сім’ю.

Leave a Comment