Я ніколи не відчувала співчуття до жебраків багатодітним сім’ям. І зараз розповім чому

Кілька днів тому я зустріла знайому кошатницю, і вона розповіла, яка годує кішок. Коли тема майже була вичерпана, вона сказала, що купуємо елітні корми — а в у них в селі є багатодітна сім’я, в якій діти не знають, що таке м’ясо . Коли я чую подібні історії, то не відчуваю жалю і бажання допомогти. По-перше, як можна жити в селі і не знати, що таке м’ясо? Можна завести худобу, своє господарство і буде відмінне свою справу або хоча б завжди домашнє м’ясо на столі. Не хочуть заводити господарство? А чому? Ну да, потрібно буде багато працювати. А ми не хочемо або не вміємо, тим більше, що нам все повинні, тому діти будуть харчуватися незрозуміло чим і в цьому винні всі навколо разом з державою, а ми бідні нещасні! По-друге, як можна планувати дітей, знаючи, що не вистачає грошей навіть на їжу.

Хоча планування тут неправильне слово. Я не кажу про інші потреби, а тільки про найголовнішу. Я працюю на двох роботах, щоб мати можливість купити своїм котикам якісне м’ясо, хороші корми і регулярно обстежувати їх у ветеринара. Так чому таким багатодітним мамам, а особливо тато теж не знайти собі роботу? Як можна дітей годувати чим попало? Це потрібно зробити кримінально караним! Як можна до такої міри економити на дітях? А деякі хочуть ще, щоб ми допомагали цим людям, у яких немає серд ець. Поки ми допомагаємо матеріально таким асоціальною елементам, вони будуть приймати все як належне. Зверніть увагу, що більшість з них навіть не збираються йти працювати: вони звикли до подачок.

Цілими днями сидять у багнюці і чекають. Вони навіть лінуються забратися удома і випрати речі. Я не проти того, щоб допомагати людям. Але я краще куплю подарунки, книги, допоможу тим, хто намагається, заробляє і піклується про своїх дітей. Є велика кількість багатодітних сімей, не сильно забезпечених, але заробляють, де діти завжди нагодовані і охайно виглядають, де батьки намагаються з усіх сил забезпечити і поставити на ноги своїх дітей. Таким сім’ям я готова допомагати. А ось ледарям раджу почати працювати. Звичайно, шкода дітей з таких сімей. Але нехай цим займається служба опіки.

Leave a Comment