Дочка Зава Гітніла Від Бізнесмена. Батьки Були В Розпачі, Поки Він Не З’явився У Них Вдома

Мати, дізнавшись новину, схопилася за серце і випила вже п’яту дозу валокордина. Часто витирала сльози.Батько ходив по квартирі з похмурим обличчям.Час від часу вихлебивал чарку коньяку для заспокоєння.Дочка завагітніла від бізнесмена.Батьки були в розпачі, поки він не з’явився у них вдома .Мати, дізнавшись новину, схопилася за серце і випила вже п’яту дозу валокордина.

Часто витирала сльози. Батько ходив по квартирі з похмурим обличчям. Час від часу вихлебивал чарку коньяку для заспокоєння.Батьки чекали приїзду винуватця. .. І ось під під’їздом паркується жовтий порш. Дверцята автомобіля відкриває серйозний молодий чоловік. Він одягнений в костюм від Версаче, взутий в дорогі туфлі.

Чоловік заходить в квартиру і після привітання заявляє:- Я одружений чоловік і, до того ж, відома особистість, тому не можу кинути свою сім’ю. Але і вашу дочку я не залишу. Отже, я вирішив, якщо у вашої дочки буде хлопчик, то подарую йому в спадок дві фабрики і 10 млн євро. Він буде вчитися в Гарварді.

Ваша дочка буде отримувати щорічно 2 мільйони євро довічно.Якщо народиться дівчинка, то вона успадкує мій завод, 7 млн євро і буде вчитися в Оксфорді.Ваша дочка буде мати на рахунку 1 мільйон щорічно до довічного утримання.А в разі викидня.І тут на ноги зривається тато, підходить до цього чоловіка і каже:-У цьому випадку ви зробите дитини ще раз!

Leave a Comment