Після Розл Учення Чоловік Вирішив Не З’їжджати З Сімейної Квартири І Став Приводити Туди Колег І Жін0к. Але Жінка Виявилася Мудрішою І Хитрішою

Марина і Віктор продовжували жити разом після розлучення, квартира була двокімнатною, тому кожен поставив замок на двері — і так жили. Спільними була кухня і санвузол. Спочатку колишній чоловік приводив друзів. Вони шуміли до самої ночі. У якийсь момент Віктор став приводити і жінок. В одній кімнаті Марина. В іншій — її колишній з новою жінкою. Все чутно: розмови, сміх. Вночі теж спати не давали. А ще й обговорювали її.Марина знайшла вихід — заселила мешканців. Кілька студентів зі сходу із задоволенням погодилися пожити за квартплату.

А сама Марина за гроші з оренди, а варто відзначити, що студенти їй платили дуже пристойні гроші, зняла собі крихітну квартиру в іншому районі міста. Через місяць прийшов чоловік і запропонував продати їй його частку.Його життя при таких умовах перестало бути колишнім. Друзі перестали ходити в гості, жінки теж побоювалися східних співмешканців чоловіка, і сам чоловік вранці стояв в черзі до вбиральні.Заява в банк. Іпотека схвалена. Марина стає повноцінною володаркою квартири!У таких неординарних ситуаціях працюють не стандартні способи.

Leave a Comment