На Моїй Виписці Всі Жартували — Нар Одила Дівчинку, А Додому Повернулася З Трьома

У двох вагітних жінок раптом відразу ж почалися перейми, одна з них була мовчазною, а інша бовтанкою. Віра жартувала над Еллою, а та переляканими очима дивилася на лікарів.У тому ж залі вони народжували, і навіть в той же час народили. Добре, що в лікарні була не одна бригада. Найперша народила Елла; у неї була лапочка дочка, яка була такою ж тихою дівчинкою, як своя мама.

Потім Віра народила відразу двох пацанів, вони були настільки активними, що їхні голоси були чутні по всій вулиці.Сама Віра була в шоці, тому що не очікувала, що у неї будуть двійнята. Але у неї різко впав настрій, вона зайшла у ванну, минула година, а її все не було. Елла покликала докторів, вони зламали двері ванної, але виявилося, що її немає всередині.

На наступний день вона прийшла і хотіла відмовитися від малюків, грошей не було — і двох відразу не зможе забезпечити і виховати.Лікарі готували документи, щоб відправити дітей в дитбудинок, і відразу з’явилися нові батьки — це Елла з чоловіком. Вона прив’язалася до дітей і не могла дозволити цьому статися. Зараз всі жартують над ними: народили доньку, а додому прийшли відразу з трьома!

Leave a Comment