І б ніколи не подумала, що мій син може вчинити зі мною таким чином

Я до сих пір ніяк не можу відійти від події. Почну з самого початку. Я виховувала сина без чоловіка.Його батько пішов з сім’ї дуже давно, коли син ще був маленьким.Чоловік пішов і залишив мене один на один не тільки з маленькою дитиною на руках, але і з безліччю проблем і величезними боргами. Я навіть сама не до кінця розумію, як я тоді видерлась з цього всього, і хоча б якось встала на ноги, щоб мати можливість виростити свою дитину. Чоловік платив крихітні аліменти, але цих грошей не вистачало навіть на оплату його навчання.

Після того, як синові виповнилося п’ятнадцять, несподівано з’явився його біологічний батько.Він у когось з нашої рідні взяв номер телефону мого хлопчика, а потім зателефонував йому і домовився про зустріч.Зараз справи колишнього чоловіка пішли в гору, він навіть відкрив власний бізнес: живе на широку ногу і ні в чому собі не відмовляє. Під час зустрічі він подарував синові наворочений комп’ютер. Через два тижні після зустрічі з батьком син зібрав свої речі і переїхав до нього.

У його татуся грошей кури не клюють, він живе добре, на відміну від мене, адже я і зараз виплачую наш загальний іпотечний кредит. Я виховала сина справжнім молодцем. Навчається мій хлопчик на відмінно, займається спортом, він дуже слухняний.Я одного не розумію, як він так легко зміг від мене відмовитися. Він просто замінив мене на більш забезпечене життя.Батько найняв йому репетиторів, щоб у нього була можливість вступити до престижного навчального закладу. Свої канікули він проводить за кордоном. Я ясна річ таку розкіш не можу собі дозволити, так як ледве-ледве кінці з кінцями зводжу весь час.З сином я більше не спілкуюся, так як він проміняв мене на нові цяцьки. Він усіма способами намагається налагодити зі мною стосунки, але я всіляко уникаю з ним зустрічі і не відповідаю на його дзвінки.

Я дуже ображаюся на свого колишнього чоловіка. Йому мало було того, що він залишив мене п’ятнадцять років тому з купою проблем, так тепер ще й сина у мене забрав. Я вважаю, що він купив його розташування своїми грошима.Я вклала у виховання свого сина всю свою душу. Мені дуже хотілося виростити його добрим, чесним і правильним, але тепер я розумію, що я виховала чудовисько.Мені подруги кажуть, що життя з батьком тільки на користь сина піде, так як його гроші відкривають йому багато можливостей.Однак все це марно, так як моя образа на сина занадто велика.

Я думаю, що будь-яка мати на моєму місці також затаїла образу на свою дитину. Говорити легко! Адже ніхто з них не знає, як розігрується душа, коли тебе зраджує твій власний дитина, якій ти віддав усе своє життя. Я вважаю, що син вчинив зі мною дуже підло.Я не можу пробачити зради. Може час частково зменшить біль, і я зможу забути все це і знову відновлю відносини з власною дитиною, але поки я не можу це зробити, так зараз у мене розривається від болю кожна клітинка моєї душі.

Leave a Comment