Чоловік взявся за голову через 20 років. але було вже пізно. По мста сина була приголомшливою

— Ну, розлучення є розлучення … — Я відповіла на закиди чоловіка і відкрила дверцята шафи з одягом, -Допоможи мені зібрати мої речі!- Збери все сама … І не забудь свою ідіотську собаку! — гаркнув мій чоловік з кімнати. Чоловік загавкав, а собака заскиглила …- Пап, а що значить » ідіотка «? — в скандал втрутився наш 7-річний син.- Подивися на свою маму, — крикнув чоловік, — Ось воно втілення. Живе визначення цього слова!- Синку, це погане слово … Збирай іграшки і одягайся, поїдемо до бабусі, — не відволікаючись від упаковки, відповіла я.- Чому тато тебе так називає? — Не вгамовувався син.- Тому що тато поганий чоловік! Ти розумієш?

— Папа що, ідіот? — з усією наївністю перепитав дитина.- Іди сюди, тебе зараз по губах шльопну! — скочив у кімнату чоловік.- Він навіть не розуміє, що означає це слово. Просто питає! Чому ти збираєшся його побити? — Я відштовхнула його.Потім він згріб весь мій одяг з шафи і кинув її в передпокій. Після цього вилетіла коробка з іграшками мого сина і собакою … двері зачинилися перед нами.З тих пір ми не бачилися майже 20 років.Нещодавно він з’явився з букетом, щоб помиритися …У мене давно інша сім’я, мій син уже закінчив університет, пішов в армію. За весь цей час я ні слова не чула про його батька. Ми ніколи навіть не згадували про нього в розмові, клянусь … Він просто подзвонив у двері, я відкрила її, він посміхався .

— Саша! — Я покликала сина. — Іди подивися, хто прийшов …Мій син вийшов з кімнати, він виріс великим, вище тата на голову …- Привіт, синку. Ти впізнав мене? — мій колишній чоловік просто засяяв, дивлячись на свого сина.- Звичайно, я дізнався, — кивнув Саша, — І знаєш, я тільки зараз зрозумів справжнє значення цього слова, з яким ти нас проводив …- Що це означає? Про що ти говориш?- Розумово відсталий…З цими словами син зачинив перед ним двері. Потім він постояв трохи, подумав, відкрив комору, дістав свою стару коробку з іграшками. Він знову відкрив двері і жбурнув коробку в батька …Всі хороші в цій ситуації. Але я навіть подумати не могла, що 7-річна дитина запам’ятає цю

Leave a Comment