Діти Кричали І Кликали На Допомогу, Але Люди Розбігалися, Немов Таргани․ На Допомогу До Них Прийшли Бродячі Собаки

Почувши таку історію, мимоволі задумаєшся про те, що багато тварин набагато більш людяні, ніж деякі люди … На початку березня двоє дівчаток-ростовчанок, дев’яти і шістнадцяти років, йшли за продуктами в магазин. В руках, крім пакетів, сестри тримали мобільники, на яких час від часу щось дивилися. На одному з поворотів дівчаток раптом обступила компанія з восьми чоловік, яка йшла повз. Всі дорослі чоловіки, одягнені в брудні спецівки — мабуть, поверталися з підробітку. Один з них схопив молодшу, Наташу, за капюшон: «Гей, мала! А ну, давай сюди телефон! «. І підкріпив слова дією, почавши викручувати руку дівчинки.

Старша сестра хотіла захистити Наташу і вдарила нападника сумкою. Тоді решта бандити стали погрожувати вже їй. Незважаючи на крики «Допоможіть!», Ніхто з перехожих не поспішав ставати на захист дітей! Побачивши небезпечну компанію, всі поспішали забратися подалі від того, що відбувається … «Я дуже злякалася, не знала, що робити, Наташа верещала дуже голосно, плакала, а люди проходили повз …», — розповідає школярка. Але тут раптом з будівництва неподалік вибігла зграя собак. Тварини кинулися до людей, оточили грабіжників і дівчаток кільцем і стали грізно гавкати на чоловіків! «Дворняги буквально кинулися нам на допомогу. Один з чоловіків вдарив найближчу собаку ногою по морді, але та вкусила його і продовжувала захищати нас «, — згадують діти.

Злочинці заметушилися. Голосний гавкіт собак привернув увагу, і ось уже біля місця подій зупинилася маршрутка, підійшли люди. Тоді злочинці зрозуміли, що запахло горілим, кинули відібрані телефони і сумку на асфальт і зникли. Дівчатка пережили стрес, на шиї в однієї з них залишився слід від капюшона — настільки сильно його тягнули. Але вони не забули тих, хто їм допоміг! «Ми з сестрою вирішили віддячити наших чотириногих рятівників: купили пиріжків, молока з хлібом і пригостили всю зграю. Я дуже вдячна цим тваринам. І мені незрозуміло, чому проходячі люди не допомогли нам — адже бачили ж, що на нас напали «, — дивується дівчинка. Ось така історія порятунку. Тут мимоволі згадаєш всіх, хто кричить про вилов і знищення бездомних собак. Чи все так просто, люди?

Leave a Comment